Gevoelige huid, roodheid of allergische huid

Factoren zoals stress en werk- en milieuomstandigheden beïnvloeden de gezondheid van de huid. Er zijn tegenwoordig dan ook steeds meer mensen die last hebben van een gevoelige huid. Bijvoorbeeld dat de huid trekkerig aanvoelt, roodheid vertoont of onrustig is. 

Wat kun je doen bij een gevoelige huid?

Bij een gevoelige huid zijn de basisadviezen voor een gezonde huid extra belangrijk: drink veel water, reinig je huid ’s ochtends en ’s avonds, verwijder make-up voor je gaat slapen en bescherm je huid tegen de zon. Vaak zijn mensen met een gevoelige huid op zoek naar de juiste producten. Maar door het uitproberen van verschillende producten kunnen er nog meer huidproblemen ontstaan.

Behandelingen om je huid te kalmeren en meer weerstand te geven 

Graag help ik je bij het uitzoeken welke producten het beste bij de huid passen. Het merk Malu Wilz dat ik gebruik heeft daarvoor de Sensitive Pro lijn, een speciale lijn met verzorgingsproducten. Deze gaat uit van het motto ‘Less is more’ en ondersteunen de basisfuncties van de huid.

Daarnaast kun je de Sensitive Pro behandeling boeken. Deze behandeling haalt de stress uit je huid en vermindert roodheid, irritatie en ongemak. Het maakt je huid evenwichtiger en veerkrachtiger.

× Hoe kan ik je helpen?