Over Ilse

Een moment van rust bij Twinkeling schoonheidssalon

Met een schoonheidsbehandeling geef je jezelf een moment van rust in de drukte van alledag. Je gaat stralend en met een twinkeling de deur weer uit. Je bent van harte welkom in mijn schoonheidssalon. Leuk kennis met je te maken! Mijn naam is Ilse Snapper-van Haperen.

Al van jongs af aan heb ik een grote interesse voor uiterlijke verzorging en aandacht geven aan mensen. Die aandacht heb ik jarenlang kunnen geven aan medewerkers in bedrijven tijdens mijn werk als officemanager en medewerker Human Resources. Toch bleef het altijd kriebelen om van uiterlijke verzorging mijn vak te maken. Van die droom heb ik met mijn salon nu werkelijkheid gemaakt.

Uit eigen ervaring weet ik dat het moeilijk kan zijn om tijd voor jezelf vrij te maken. Maar ook hoe fijn het is om zo’n moment te ervaren. Iedereen verdient het om zichzelf af en toe in de watten te leggen. Daar help ik je als gediplomeerd schoonheidsspecialist graag bij. Bij Twinkeling schoonheidssalon krijg je een moment van rust en ontspanning. En een persoonlijke behandeling die gericht is op jouw wensen en behoeften. Maak vandaag nog een afspraak voor jouw “twinkeling.”

Gun iemand anders ook zo’n moment van rust

Geef eens een cadeaubon voor een gezichtsbehandeling, ontspannende massage of verzorgingsproducten. Een passend en feestelijk ingepakt cadeau voor een verjaardag, moederdag, feestdagen of zomaar omdat je iemand wil verrassen.

× Hoe kan ik je helpen?